U sklopu nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“, s kojom se do kraja godine želi prikupiti 1.2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i opremanje solidarnog centra „Moje mjesto pod suncem“, namijenjenog za sustavni rad sa socijalno isključenom djecom i njihovim obiteljima u Rijeci, ovih dana objavljen je video spot u kojemu podršku kampanji izražavaju mnogi poznati.

Damir Urban je svoju „Iskru“, pjesmu koja je ove godine dobila nagradu Porin za Pjesmu godine, odlučio upotrijebiti kako bi podržao kampanju, a njemu su se pridružili Saša Antić iz grupe TBF, neponovljiva Gabi Novak, jake snage emisije „Nedjeljom u 2“ – Maja Sever i Aleksandar Stanković te glumci Nina Violić, Janko Popović Volarić i Rade Šerbedžija, uz poznatog psihologa i bivšeg voditelja obrazovne reforme, Borisa Jokića.

Moje mjesto pod suncem je program udruge CeKaDe iz Rijeke, koji već šestu godinu intenzivno radi na osnaživanju, edukaciji i raznim vrstama pomoći djeci i obiteljima ispod ruba siromaštva. Cilj im je prekinuti krug siromaštva djece-korisnika programa i pomoći im da uspiju na temelju vlastitih sposobnosti, a ne socijalnog konteksta u kojem odrastaju.

Kampanju možete podržati izravnom uplatom na broj računa ????????????????????? ili pozivom na donatorski broj 060 80 20 25 (cijena poziva: fiksni 3,75 kn/poziv, mobitel 5,05 kn/poziv).

Partner u realizaciji nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ u organizaciji udruge CeKaDe je Sveučilište u Rijeci, a kampanja se provodi uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Pratite novosti vezane za kampanju „Moje mjesto pod suncem“ na društvenim mrežama i službenoj web stranici programa.

Instagram: www.instagram.com/moje_mjesto_pod_suncem
Facebook: https://www.facebook.com/mojemjestopodsuncem
Web stranica: https://mojemjestopodsuncem.com/kampanja/