allianz_doktori.jpg

Trenuci suočavanja s teškim dijagnozama, bilo vlastitim ili kod najmilijih i najbližih, stresni su i teški, a takve bolesti mogu pogoditi svakoga. Razumljivo je da mnogi tek u trenutku pojave teške bolesti u obitelji i nakon psihološkog šoka suočavanja s dijagnozom razmišljaju kako se nositi s tom situacijom. Liječenje teških bolesti često je vrlo skupo i dugotrajno, a broj osoba koje se nađu u takvoj situaciji svake je godine sve veći.

Vodeći uzrok smrti u Hrvatskoj su bolesti srca od kojih je u 2012. godini umrlo više od 11 tisuća građana. Slijede cerebrovaskularne bolesti kao što su moždani udar i aneurizme, karcinomi pluća i debelog crijeva, infarkti te kronične bolesti jetre.

Svi koji će se suoče s takvim bolestima napravili bi sve da dođu do prave pomoći, informacije ili kontakta jer potrebni operativni zahvati i lijekovi nerijetko dostižu vrtoglave novčane iznose koji ponekad nisu pokriveni osnovnim zdravstvenim osiguranjem. Stoga se sve više građana okreće novim modelima osiguranja.  

Od deset bolesti koje su bile među vodećim uzrocima smrti u Hrvatskoj šest ih se može liječiti uz pomoć osiguranja Allianz Best Doctors i to izvan granica Hrvatske.

Zdravlje bez granica

Novi paket usluga Allianz Best Doctors omogućava pristup najuglednijim svjetskim medicinskim stručnjacima. U slučaju neke od teških bolesti Allianz Best Doctors osigurava operacije i liječenje u renomiranim svjetskim klinikama te vrhunske liječnike s liste Allianz Best Doctors po izboru osiguranika.

Uz prvorazrednu medicinsku skrb osigurana je i mogućnost provjere točnosti dijagnoze, pristup inovativnim načinima liječenja te tretman prilagođen svakom ponaosob. Polica Allianz Best Doctors osigurava drugo liječničko mišljenje i preporuku liječenja najboljih međunarodnih stručnjaka, troškove prijevoza i smještaja osiguranika i pratnje te dnevnu naknadu za boravak u bolnici te troškove lijekova nakon operacije kao i repatrijacije u slučaju smrti tijekom tretmana.

Za premiju već od 105 kuna mjesečno za dobnu skupinu od 18 do 65 godina pokriće osiguranja iznosi do čak dva milijuna eura. Za spomenutu mjesečnu premiju od 105 kuna te dodatnih 10 posto popusta na osiguranje za članove obitelji polica Allianz Best Doctors pokriva troškove medicinske skrbi do iznosa od milijun eura po osiguraniku i godini osiguranja, a ukupan limit za cijelo trajanje osiguranja iznosi dva milijuna eura.

Za više informacija o Allianz Best Doctors ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, E-mail, telefon i mjesto stanovanja) i djelatnici Allianza će vam objasniti sve o novom proizvodu.

Podatke dostavite na mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.