Kolekcija Alexandera Wanga za H&M stiže u svjetske dućane tog švedskog lanca 6. studenog. Stiže i u naše dućane, pa smo htjeli baciti oko zbog čega se digla tolika prašina oko kreativnog direktora za Balenciagu. Najviše nam se sviđaju modni dodaci, dok je odjeća za žene pomalo, hm, upitna. Puno bolje funkcionira na frajerima, jer su neki od komada stvarno cool i za njih se isplati dati lovu. U ženskoj kolekciji su nam za oko zapele jedino male crne haljine koje izgledaju posebno, urbano i cool. Alexander Wang napravio je baš, onako, mušku kolekciju, što bi bilo sasvim okej da u nju nije pokušao obući i  - žene.

Sportski miš maš

Jedino iskoristiva je torba
Jedino iskoristiva je torba
Nama manekenka na ovoj fotki izgleda kao da ima pimpek. Dolazi li s plivanja, teretane ili skijanja zbog ove kape na glavi, nikako nam nije jasno. Kombinacija je u svakom slučaju ubitačna i jedino što bi se donekle moglo iskoristiti je ova sportska velika torba. No i takvih se može kupiti da nisu s potpisom Wanga i da su samo zbog toga puno skuplje. Ovaj look je naprosto, crvenim markerom prekrižen!

Dodaci mogu proći

Majica je fora, iako zapravo ništa posebno - jedna od tisuće crnih, prevelikih majica koje se nose posljednjih godina. Sviđaju nam se ove čarape, ali opet - ništa na njima nije nešto posebno. Izgledaju pomalo retro - kao da smo ih popalili iz dedinog ormara i navukli do iznad koljena - iza se vide pete što nam uopće nije fora. Zato su nam ovdje najbolje od svega - rukavice. Totalno su dramatične i fashion i idu super na kapute koji imaju tričetvrt rukave.

Ogrlica oko vrata koja izgleda kao da te guši - tzv. choker - isto je fora i mogla bi postati hit. Ali ove besmislene šlapice za Boga miloga! Čemu to na ženi? Isto kao i ova nelijepa kapa. Ako se nosi na ovaj način i najsavršenija glava u njoj izgleda čunjoglavo. Grozno!


Mala crna haljina

Savršena mala crna haljina. Uska, i čistih linija, ali s malim pomakom zbog trakica. Jako nam se sviđa. Iako je sigurno ne bi nosili na ove muške cipele od umjetnog materijala.

Androgin(a) u akciji

Plivač na snijegu
Plivač na snijegu
Nismo sigurni da li je ovo muško li žensko iako se vidi lijeva bradavica što vuče na ženu. Nožni prsti ipak ovako nenjegovani i džinovski izgledaju muški. Nama je ovaj look primjeren nekom frajeru s periferije grada koji bilda mišiće u teretani kako bi poslije izbacio mišićavi biceps u majici bez rukava kroz prozor automobila. Onog koji ispod ima plavo svijetlo da ga svi vide.

Sportski look za frajere

Super nam je ova parka, hlače su ništa posebno, kao i cipele, ali sve u svemu skoz okej za nekog dečka koji voli sportski look. Čak i ova nesretna kapa na frajeru ne izgleda tako očajno kao na curama.

Plivač na minus deset

Jakna-kaput je vrhunska! Super kombinacija materijala i dizajn koji je obični odjevni predmet pretvorio u nešto s pomakom. Jedino sumnjamo da bi baš neki muškarac izašao van u ovim tajicama i šlapicama ispod. Bez da se radi o okladi.