Recenzija restorana: Martin Pescador, Trget
- Detalji
- Kategorija: Gastro
- Objavljeno: Četvrtak, 17 Srpanj 2014 17:15
- Piše: Željko Ljubobratović
Unatoč glasinama, Martin Pescador je i dalje u formi, buzara od škampi je savršena, kao i riba i školjke. Cijene su prijateljske, a loša blitva i još gori kruh mogu se oprostiti
Bila je to strašna vijest, jedna od onih koje izazivaju trenutni šok i nevjericu, gotovo pa i suzu u kutu oka.
- Martin Pescador se pokvario, navodno je pala kvaliteta hrane, navodno se promijenio vlasnik, navodno ovo, navodno ono...
Katastrofa, zlo i naopako, pas mater, je li to moguće? Izvor je bio relativno pouzdan, a kasnije je strašna glasina došla i sa drugih strana.
Svatko tko voli dobro jesti zna koliko je teško naći lijepo i ugodno mjesto s odličnom hranom i vinom, pa još da je i na idealnoj poziciji, s prijateljskim cijenama i niskom do nepostojećom razinom preseravanja. Martin Pescador u pitoresknom i gotovo nestvarnom istarskom ribarskom selu Trgetu, bio je sve to i još malo više. Jesti tamo uvijek je bio bajkoviti doživljaj i zbog same hrane i zbog pozicije na samom moru.