Hvaljeni mladi škotski stand up komičar Daniel Sloss vraća se u Hrvatsku nakon godinu dana i to nastupima u Rijeci te Zagrebu gdje je, nakon što je rasprodan prvi, dodan i drugi nastup. U Rijeci će Sloss nastupiti u subotu 22. listopada u 20 sati na botelu Marina, dok će u zagrebačkom teatru &TD publiku nasmijavati u ponedjeljak 24. listopada na rasprodanom nastupu u 19 sati te onom u 21 sat za kojega je ostalo još nešto ulaznica.

Daniel Sloss za sebe kaže da je najpoznatiji Škot nakon Seana Connerya, Ewana McGregora, Roda i Davea Stewarta, Alexa Fergusona, Williama Wallacea (ne, Mela Gibsona), Alexandera Fleminga, Jamesa Watta, Andya Murraya, onog tipa što je napisao Sherlock Holmesa, Begbieja iz Trainspottinga i Annie Lennox...

Ovaj beskrajno duhoviti i politički prilično nekorektni Škot inspiraciju crpi: "...iz onoga što me muči, pa te stvari ukomponiram u svoj nastup napravim komediju od toga i najcrnije stvari učinim boljima i vedrijima.

"Muško-ženski odnosi, luksuz, smrt, droga i pingvini u njegovom pomaknutom svijetu savršeno su spojeni jer na na inteligentan i intrigantan način "svijet kojeg poznajemo" doslovno okreće naglavce. Po ocijenama kritičara, Daniel je nebrušeni dijamant i njegovo vrijeme tek dolazi.

Svoj potpuno novi show "So?" Daniel je premijerno izveo u "komičarskoj Meki" - festivalu Fringe u Edinburgu u kolovozu i ponovno dobio odlične kritike, a tijekom godine redovito rasprodaje nastupe po Americi, Velikoj Britaniji, Australiji i ostatku svijeta.

Ulaznice za show u Rijeci mogu se kupiti preko sustava Eventim po cijeni od 100 kuna, dok im je za nastup u Zagrebu cijena 120 kuna.