U sklopu programa "London Calling Comedy" u Zagreb ponovno stiže jedno proslavljeno ime svjetske stand up scene. Sjajni i vrlo hvaljeni britanski komičar Jimmy Carr s najnovijim  programom "Funny Business" stiže u subotu 17. rujna (početak od 19 sati) u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Jimmyjevi klipovi s nastupa imaju milijunske preglede na YouTubeu, a prošlogodišnji nastup u Lisinskom bio je rasprodan. Sve to govori u prilog činjenici da mlade internetske generacije jako vole Jimmyjev smisao za humor. Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali uvijek je vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom.

Jimmy Carr je stalno na televiziji (prošle godine je vodio treću sezonu serije "10 O’Clock Live", petnaestu seriju "8 Out of 10 Cats" i specijalnu epizodu "Big Fat Quiz" i "8 Out of 10 Cats Does Countdown"). Zapravo, često ga opisuju kao “najmarljivijeg komičara”, a to ruku na srce i nije impresivno. Kao da kažete “najviši patuljak “ ili “najrastrošniji Škot”.

Premda je i na televiziji odličan, nastupi uživo su ono u čemu je Jimmy najbolji. Njegovi dosadašnji uspjesi uključuju nagradu British Comedy za “najbolju stand up turneju” i nominaciju za nagradu Perrier.
 
Preko milijun i pol ljudi vidjelo je Jimmyja uživo i njegova nova turneja prikazana je više od 200 puta u Britaniji od travnja 2014. do studenog 2015.
 
Ulaznice se mogu kupiti u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13), na blagajni dvorane Lisinski, te prodajnim mjestima u sustavu www.ulaznice.hr i www.eventim.hr po cijenama od 120 / 170 / 220 kn.

Show se izvodi na engleskom jeziku i primjeren je starijima od 16 godina!