Dylan_General_PR_-_Andy_Hollingworth_III.jpg

Moran nastupa u 28. veljače u kinu studentskog centra u Zagrebu te 3. ožujka u Domu HV Lora u Splitu

Serija gostovanja vrhunskih britanskih stand up komičara nastavlja se nastupima još jednog velikana u Zagrebu i Splitu. Irski stand up komičar Dylan Moran kojega britanski mediji i publika smatraju genijalcem što britkim humorom spaja nespojivo i sve oblikuje u čudesno promišljen kaos, sa svojim će novim showom „Off The Hook“ nastupiti 28. veljače u kinu Studentskog centra u Zagrebu, te 3. ožujka u Domu HV Lora u Splitu.

U Velikoj Britaniji turneja „Off The Hook“ je rasprodana, pa su krajem 2015. dodavani novi nastupi, a kritičari su u zvijezde kovali Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života, servirane uz poetski zanos. Na primjer, u britanskom The Telegraphu su ovako opisali njegov nastup: „Poboljšavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”

Od Amerike i Europe do Australije predstave "Čudoviste 1 i 2", "Like Totally", "Što je ovo" i "Yeah Yeah" zacementirale su reputaciju ovog pomalo neurednog kovača riječi i zaradile mu titulu “Oscara Wilda komedije”, a nastupi su mu već godinama mahom rasprodani.

U Britaniji je Dylan Moran najpoznatiji po ulozi irskog alkoholičara Bernarda Blacka iz popularne TV-serije “Black Books". Dobitnik je prestižne nagrade Perrier s edinburškog Fringe komičarskog festivala (1996.), a od tada je vrlo uspješan kao komičar i kao pisac. Osvojio je nagradu BAFTA, te Brončanu ružu Montreuxa za svoj sitcom “Black Books”, a njegova filmska karijera uključuje hit filmove poput romantično-zombijevske komedije “Shaun of the Dead” te film “Run Fat Boy Run”, a pojavljuje se i u filmovima „Notting Hill“ te „Calvary“.

Dylanu Moranu ovo je drugi posjet Hrvatskoj. U sklopu  „Yeah yeah“  turneje iz listopada 2013. godine održao je dva rasprodana zagrebačka nastupa.

Ulaznice za nastupe 28.2. u Zagrebu i 3.3. u Splitu mogu se po cijeni od 120 i 150 kuna kupiti u sustavu Eventim.hr (http://www.eventim.hr/ ) ili na najbližem prodajnom mjestu: http://www.eventim.hr/hr/outlets/  .

Ulaznice za nastup u Splitu potražite i u sustavu: Croatia-tickets.com (http://croatia-tickets.com/index.php?menu=event_tickets&eid=215&cid=9&lid=16&radius= )