Daniel_Sloss__IMG_9637b_8M.jpg

U sklopu programa „London Calling Comedy“ u Hrvatskoj će godinu dana nakon uspješnog premijernog posjeta ponovno nastupiti hvaljeni škotski stand up komičar Daniel Sloss.
Ovoga puta Sloss nastupa u Zagrebu u maloj dvorani Lisinskog, u četvrtak 12.11 u 20 sati, a dan kasnije u petak 13.11. u isto vrijeme nastupit će po prvi put u Rijeci, u HKD- na Sušaku.

Mladi komičar u Hrvatsku stiče s novim hvaljenim materijalom koji se zove “Really...?!”, a kojem prognoziraju jednak uspjeh kakav je imao s prošlogodišnjom vrlo uspješnom „Live!“ turnejom.

Daniel je jedan od najznačajnijih izvođača na edinburškom Fringe festivalu, a iako ima samo 24 godine tamo je rasprodao sve svoje nastupe. Štoviše, u posljednjih 8 godina nastupao je pred desecima tisuća ljudi u Edinburgu, rušivši pritom rekorde na blagajni. Također, intenzivno je nastupao diljem Amerike, Velike Britanije, Australije i nastupio je na TV showovima koji uključuju “Sunday Night at the Palladium”, “John Bishop Show” i “Conan O’Brien”. Na BBC-u je imao vlastiti šou, The Adventures of Daniel.

Ove nastupe organiziraju Urbani ured, Mich Perrin Worldwide i MZA.  Kao specijalni gost nastupit će Kai Humphries. U sklopu programa “London Calling Comedy”, do sada su realizirani nastupi: Eddieja Izzarda, Dylana Morana, Seanna Walsha, Reginalda D. Huntera, Jimmyja Carra...

Za Lisinski se ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu kupiti u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Kneza branimira 29), blagajni Lisinskog, http://www.ulaznice.hr i svim prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr.

Za HKD Sušak se ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu kupiti na blagajni HNK Ivana pl. Zajca, HKD na Sušaku, http://www.ulaznice.hr i svim prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr. Na dan koncerta cijena je 100 kuna.