Kristijan_Molnar_velika_V_Velickovic.jpg

Undercover dancing bear - tako se voli predstaviti dobroćudni korpulentni beogradski momak s istančanim ukusom za plesnu muziku. Kristijan Molnar za sebe će reći i da spada u vrstu radoznalih DJ-a, pa su i njegovi nastupi puni svježe i raznovrsne glazbe. Na repertoaru jednog od vodećih DJ-a u Srbiji su deep techno, twisted disco, NYC house, weirdo-dark, modern wave, bitter beats, sweet soul i drugi neobični stilovi, a takvu glazbu promovira i u svojoj utjecajnoj radijskoj emisiji Christalization, koja se odnedavno emitira na nacionalnom Radio Beogradu.

Osim stalnih angažmana u nezaobilaznim točkama beogradskog noćnog života - Drugstore i 20/44, Kristijan je sve prisutniji u klubovima i na festivalima u inozemstvu, a posebno u regiji. Iza njega su nastupi na Exitu, Sonusu, Lovefestu i Stereotipu, ali i na beogradskom Boiler Roomu. Već odavno je rado viđen gost u Hrvatskoj, a napose u Mastersu gdje se vraća već u petak, 25. siječnja.

Molnar jako voli i allnightere, jer daju vremena i DJ-u i publici da se uštimaju, a ovog će puta imati priliku za poseban b2b cjelonoćnik sa svojim dragim prijateljem Felverom. Nakon što je Felver prošlog vikenda uveličao Kristijanov rođendanski parti u Beogradu, simpatični bradonja brzo dolazi u uzvratni posjet, a interakcija ove dvojice neumornih “kopača” po bespućima najbolje elektroničke glazbe jamči svim sladokuscima ples do zore.