Počinje božićna disco groznica. Ekipa Zagreb Disco Festivala pripremila je četvrto božićno izdanje sa statusom najvećeg i najpopularnijeg regionalnog disco festivala, jedinstvenog u svijetu. Ovogodišnji festival gostuje u zagrebačkom klubu Boogaloo, za disco generaciju poznatom kao legendarna Moša, a najavljena je bogata klupska produkcija s vrhunskim soundom i odličan program uz 10 DJ-a i live izvedbom specijalnih gostiju.

Tulum sa zvijezdama 80-ih u Boogaloou
Tulum sa zvijezdama 80-ih u Boogaloou
Život u ritmu muzike za ples dočarat će Jura Stublić & Film. Jedan od najpoznatijih bendova osamdesetih odsvirat će svoje najveće hitove, baš kao što još uvijek čini na brojnim klupskim svirkama. Prošlog je mjeseca Jura velikim koncertom obilježio 40 godina otkako je napisao prvu pjesmu “Dijete ulice”, a piše ih i dalje te izvodi na koncertima, iako još od 1992. nije snimio studijski album.

Nakon dvije godine na ZDF se vraća Marina Perazić, no ovog puta u ulozi DJ-ice sa svojim "Guilty Pleasure Disco Queen" showom u kojem kombinira DJ set i live izvedbu najvećih Denis&Denis hitova. Nakon sudjelovanja u raznim reality showovima u regiji te bavljenja zumbom, zvijezda iz 80-ih bacila se u DJ vode. Iako već u 60-oj, svojim DJ i plesnim nastupom pravi “haos” po beogradskim klubovma, kako pišu mediji s one strane granice.

U punih osam sati programa uz publici ZDF-a već poznate DJ-e – Borivoja Vincetića, Krnyu, Fukija, Tome Ricova, XEDa i Uncle Jama, ploče će puštati i Tomi Phantasma, DJ XXXtended i HrwoE. Na dva posebno osmišljena tematska floora svirat će popularna plesna muzika koja se puštala u 70- ima, 80-ima i 90-ima s ciljem povratka u doba kad se izlazilo po disco klubovima skoro svaki dan.

Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim: https://bit.ly/2QlMitn