tabor_2018.jpg

Tabor Film Festival, koji se ove godine održava od 5. - 8. srpnja u Velikom Taboru u Zagorju, u svom 16. izdanju nudi bogatiji program no ikada.
Međunarodni festival kratkometražnog filma uz tradicionalno kvalitetan filmski sadržaj nudi i fantastični glazbeni line up. U atriju prekrasnog srednjovjekovnog dvorca na Tabor Varosh stageu nastupit će Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin, Svemirko, Kawasaki3p, Nipplepeople, Jonathan, Maja Posavec, Bebe na Vole, Seven That Spells, Neno Belan i Fiumensi, Gabi Novak i Maitija Dedić, Šumovi protiv valova i Cinkuši.

U sklopu popratnih filmskih sadržaja i ove godine bit će Sound & Vision program koji spaja film i glazbu izvođenu uživo. Za ovaj koncertno-filmski program odabran je audiovizualni projekt ''Spiritual Market'' glazbenika Vedrana Ružića. U sklopu programa Zagorski specijal prikazat će se film Dvorac koji je snimljen za vrijeme četvrtog Tabor Film Festivala prije 12 godina u sklopu maratona kratkog filma. U ovogodišnjim retrospektivama posjetitelji će moći uživati u filmovima splitskog redatelja Borisa Poljaka i mladog beogradskog redatelja Stefana Ivančiča.

Pivovara Medvedgrad novi je partner festivala koji će predstaviti Korner Pivovara Medvedgrad pod geslom “Stvaraj lijepe priče“. Tamo će se održati brojne zanimljivosti, između ostalog i predavanje motivacijskog govornika Paula O'Gradya „Croatia: Daring to believe“.

Po prvi put će u sklopu Festivala biti održana i kazališna predstava „Hoerspiel“.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni 225 kuna. U cijenu ulaznice uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..