Mike Watt, legendarni basist Minutemena, The Stoogesa i brojnih drugih bendova i projekata, jedan je od najzanimljivijih i najpričljivijih rokenrol aktera danas. Njegovo gostovanje u Močvari su shvatili kao savršenu priliku da pokreneu novi program koji nije glazbeni, ali se bazira na glazbi -  razgovor s gostujućim glazbenicima.

Mike Watt i Il Sogno del Marinaio
Mike Watt i Il Sogno del Marinaio
Neformalne razgovore sa živopisnim likovima scene održavat će u šank prostoriji kluba, u periodu prije početka koncerta, a sadržaj večeri, kako kažu, vašim pitanjima uređujete i vodite isključivo vi i vaš i naš gost.

Iz Močvare pozivaju sve koji poštuju rad velikog Wattsa da dođu malo ranije od uobičajenog termina za početak koncerta i uz piće s Mikeom i uz pomoć Aleksandra Dragaša, koji će moderirati razgovor, popričaju o svemu što ih zanima vezano za njega i njegov rad. Zašto uskoro objavljuje zajednički singl s beogradskom Disciplin a Kitschme i koliko voli Koju, zašto se pjesma The Stoogesa na kraju nazvala Down on the Street, a ne Down on the Beach, što zna o hrvatskim otocima, a posebice Visu s čijim iseljenicima živi cijeli život u svom San Pedru...

Nakon razgovora slijedi koncert odličnih i žestokih, ali mjelodičnih brooklinških Savak te  nakon toga Mikea Wattsa koji će nastupiti s također sjajnim talijanskim Il Sogno del Marinaio s kojim je objavio već dva albuma - "La Busta Gialla" iz 2013. i "Canto Secondo" iz 2014. godine.

20:00 vrata
20:30 Močvarna ćakula s Mike Wattom
21:30 SAVAK
22:30 Il Sogno Del Marinaio feat. Mike Watt